Trigger Points

Autotratament Trigger Points

Atentionare:

Nu aplicați presiune asupra varicelor, rănilor deschise, infecțiilor, discurilor herniate / bombate, zone ale flebitei / tromboflebitei sau unde sunt prezente cheaguri sau ar putea fi prezente. Dacă sunteți gravidă, nu aplicați presiune pe picioare.

Autotratament trigger points:

Folosiți o minge de tenis,  minge de golf, minge de câine sau baseball, sau folosiți cotul sau mâna dacă puteti ajunge la muschiul respectiv. Pentru bile, folosiți greutatea corpului pentru a obtine presiunea; nu apăsați spatele sau membrul pe bile. Mușchiul pe care lucrați ar trebui să fie cât mai pasiv posibil. Folosiți o singura minge la un moment dat pe spate, nu una pe fiecare parte.

Aplicați presiune pentru cel puțin opt secunde și maxim un minut; mai puțin de opt secunde pot activa punctele de declanșare și mai mult de un minut va opri circulația prea mult timp și o va înrăutăți.

Dacă locul este prea dureros, folosiți o minge mai mică sau mai moale, sau mutați-vă pe o suprafață mai moale, sau încearcati să introduci o minge într-o șosetă lungă și sprijininiti-va de perete. Vă recomand să folosiți peretele numai dacă nu puteți să vă întindeți pe minge, deoarece muschiul va fi mai tensionat .Este posibil să fie nevoie să utilizați o combinație de suprafețe în funcție de sensibilitatea diferitelor zone. În timp, pe măsură ce sensibilitatea scade, poate fi necesar să schimbați suprafetele și / sau duritatea bilei sau să folositi o suprafață mai dura.

Asigurați-vă că lucrați pe ambele părți ale corpului pentru a menține musculatura echilibrată, dar petreceți mai mult timp zonelor care au nevoie mai mult de acesta. Cu excepția unor leziuni, același mușchi din partea opusă va fi aproape întotdeauna sensibili la presiunea, chiar dacă încă nu a început să provoace durere. Uneori, problemele cu mușchii de partea opusă provoacă de fapt simptomele, de aceea merită să lucrați pe ambele părți.

Metoda intins pe o suprafatatrigger points

Metoda in picioare la peretetrigger-points-sibiu

    Not Tags

Leave a Review